• +30 210 80 56 856

Ναυτεμπορική

Οικονομία & Αγορές | naftemporiki.gr
 1. Νέο ρεκόρ για τον Dow Jones μετά από... οκτώ μήνες

  Σε επίπεδα ρεκόρ εκτινάχθηκαν απόψε οι αμερικανικοί δείκτες στη Wall Street, καθώς η αποκλιμάκωση των εμπορικών ανησυχιών συνέβαλε στη βελτίωση του επενδυτικού κλίματος.
 2. Wells Fargo: Απολύει 26.500 υπαλλήλους σε βάθος τριετίας

  Την απόλυση έως και 26.500 υπαλλήλων, σε βάθος τριετίας, ανακοίνωσε η Wells Fargo, προχωρώντας στην περικοπή το 5% - 10% του συνολικού εργατικού δυναμικού.
 3. Απώλειες για την τιμή του πετρελαίου

  Πτώση εμφάνισε απόψε η τιμή του πετρελαίου στα διεθνή χρηματιστήρια εμπορευμάτων.
 4. Στους 2.000 τόνους έφθασαν τα αποθέματα χρυσού της Ρωσίας

  Τις 64,3 εκατομμύρια ουγγιές (2.000 τόνους) έφθασε ο όγκος των αποθεμάτων του νομισματικού χρυσού στα διεθνή συναλλαγματικά αποθέματα την 1η Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της Κεντρικής Τράπεζας της Ρωσίας
 5. Χρηματιστήριο: Με διαφορετική των ευρωπαϊκών κίνηση, εξαφανίστηκε η άνοδος του τριημέρου

  Στην προτελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, οι θεσμικοί έδωσαν στις τιμές των βασικών δεικτών πτωτική τάση, με κίνηση σχεδόν μόνιμα σε αρνητικό πεδίο.
 6. Μέι για Brexit: Η Βρετανία προετοιμάζεται για... σκληρό ροκ

  Η Βρετανία προετοιμάζεται για ένα Brexit χωρίς επίτευξη συμφωνίας για τους όρους αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση, εκτός και αν υπάρξει μια πρόταση που το Λονδίνο θα κρίνει αποδεκτή, δήλωσε σήμερα η βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι. Η Μέι τόνισε ότι θα συμφωνήσει μόνο σε μια «προστατευτική» πρόταση για τα σύνορα της Ιρλανδίας, αν αυτή εξυπηρετεί όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, υπογραμμίζοντας πως «αν δεν υπάρξει συμφωνία που θα είναι αποδεκτή, τότε προετοιμαζόμαστε για no deal».
 7. Παράγωγα: Οι απώλειες των τραπεζών προκάλεσαν υπολογίσιμη πτώση

  Στην προτελευταία σύνοδο της εβδομάδας εκπνοής, οι θεσμικοί έδωσαν πτωτική δυναμική στον 25άρη με κίνηση σε αρνητικό πεδίο σχεδόν αποκλειστικά.
 8. Τραμπ: Ανέθεσε στο ΥΠΟΙΚ τον συντονισμό των κυρώσεων κατά Ρωσίας

  Στην υπογραφή διατάγματος με το οποίο δίνει στο υπουργείο Οικονομικών πρόσθετες δικαιοδοσίες όσον αφορά τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στη Ρωσία, προχώρησε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.
 9. Νομοσχέδιο ΥΠΟΙΚ: Ρυθμίσεις για επιστροφές φόρων-ΕΝΦΙΑ και αυξήσεις αποδοχών

  Διευκολύνσεις σε φορολογούμενους που αφορούν σε ταχύτερη επιστροφή φόρου εισοδήματος και ΦΠΑ και την εξόφληση του ΕΝΦΙΑ, αλλά και αυξήσεις μέσω της χορήγησης της προσωπικής διαφοράς σε νέους υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών, της ΑΑΔΕ, της ΕΛΣΤΑΤ, του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, προβλέπει το νομοσχέδιο «Κεντρικά Αποθετήρια Τίτλων» που κατατέθηκε στη Βουλή.
 10. Ελληνο-αμερικανικό επιμελητήριο: Σημαντικό το αποτύπωμα ΗΠΑ στη ΔΕΘ

  Σημαντικό αποτύπωμα άφησε η αμερικανική συμμετοχή στη ΔΕΘ 2018, όπως εκτιμά το Ελληνο-αμερικανικό εμπορικό επιμελητήριο, σημειώνοντας πωε θα επηρεάσει θετικά τα οικονομικά και επιχειρηματικά δεδομένα της ευρύτερης περιοχής, αλλά και την ίδια την έκθεση. 

Λεωφ. Κηφισίας 166, Μαρούσι
+30 210 80 56 859
 • Greek (GR)
 • English (UK)