• +30 210 80 56 856

Ναυτεμπορική

Οικονομία & Αγορές | naftemporiki.gr
 1. Γερμανικός Τύπος: Δημοσιονομική πειθαρχία και μετά τον Αύγουστο

  Τη στρατηγική του νέου υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας Όλαφ Σολτς στο ελληνικό ζήτημα και γενικότερα στην ευρωζώνη επιχειρούν να σκιαγραφήσουν εκτενή δημοσιεύματα στον γερμανικό Τύπο.
 2. Παράγωγα: Με την άνοδο ανέβηκαν οι όγκοι

  Στη σύνοδο της Πέμπτης οι θεσμικοί έδωσαν ανοδική δυναμική στον 25άρη, με πτωτική κίνηση, σε θετικό πεδίο τις δυο τελευταίες ώρες.
 3. Reuters: Πιθανό να χαθεί η φθηνή χρηματοδότηση της ΕΚΤ με το τέλος του προγράμματος

  Η Ελλάδα είναι πιθανό να χάσει την πρόσβαση στη φθηνότερη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας με μία «καθαρή» έξοδο από το πρόγραμμα, καθώς το Waiver θα ανακληθεί, αναφέρει σε δημοσίευμά του το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο πηγές προσκείμενες στις σχετικές διαβουλεύσεις.
 4. Αλ. Χαρίτσης: Οι επιτυχίες μας επιβεβαιώνονται από τα πιο επίσημα χείλη

  Για επιβεβαίωση «από τα πιο επίσημα χείλη» των επιτυχιών της Ελλάδας, «της διπλής πανευρωπαϊκής πρωτιάς στην απορρόφηση κονδυλίων του ΕΣΠΑ και του Σχεδίου Γιούνκερ», κάνει λόγο μέσω Twitter o αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης.
 5. Ερώτηση Εύας Καϊλή σε Κομισιόν για τα πρόστιμα στην Ελλάδα λόγω μη τήρησης του κοινοτικού δικαίου

  Στο ζήτημα των προστίμων που έχουν υποβληθεί στην Ελλάδα από την Ε.Ε. για τη μη ενσωμάτωση και τήρηση του κοινοτικού δικαίου στο εθνικό δίκαιο αναφέρεται η ευρωβουλευτής της Ελιάς Εύα Καϊλή, με επίκαιρη ερώτησή της στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
 6. Χ.Α.: Άλμα +1,20% έφερε η εξαφάνιση του αρνητισμού στην παγκόσμια αγορά

  Στην προτελευταία συνεδρίαση της τελευταίας χρηματιστηριακά εβδομάδας του Απριλίου, οι θεσμικοί έδωσαν στις τιμές των βασικών δεικτών ανοδική δυναμική, με κίνηση αποκλειστικά σε θετικό πεδίο, ενώ στις δυο τελευταίες ώρες εμφάνισε πλάγια πτωτική κίνηση από τις 841 προς τις 835 μονάδες.
 7. ΥΠΟΙΚ: Ευφάνταστες ερμηνείες των δηλώσεων Ευκλ. Τσακαλώτου

  Για ορισμένες «πολιτικά ευφάνταστες ερμηνείες των δηλώσεων του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου στους Financial Times», κάνουν λόγο κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών.
 8. Σε νέα περίοδο αναταράξεων εισέρχονται τα χρηματιστήρια

  Σε κλίμα αναταραχής κινούνται τα διεθνή χρηματιστήρια από την αρχή της εβδομάδας, σε μία περίοδο που καταλύτη για τις εξελίξεις αποτελεί το 10ετές ομόλογο των ΗΠΑ και η ανακοίνωση των εταιρικών αποτελεσμάτων για το α’ τρίμηνο του 2018.  
 9. Δασμοί: «Παραχωρήσεις» ζητεί από τις Βρυξέλλες η Ουάσιγκτον

  «Παραχωρήσεις» από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ένωσης ζητούν οι Ηνωμένες Πολιτείες, προκειμένου να παραταθεί η εξαίρεση των ευρωπαϊκών χωρών από τους δασμούς στον χάλυβα και το αλουμίνιο, όπως δήλωσε ο οικονομικός σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Λάρι Κάντλοου.
 10. Δείτε τους 1.000 τυχερούς της φορολοταρίας Μαρτίου

  Στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα της 15ης φορολοταρίας του υπουργείου Οικονομικών και της ΑΑΔΕ, για τις συναλλαγές με κάρτες και άλλες μορφές ηλεκτρονικού χρήματος που έκαναν οι φορολογούμενοι τον Μάρτιο.

Λεωφ. Κηφισίας 166, Μαρούσι
+30 210 80 56 859
 • Greek (GR)
 • English (UK)